Menu

0

0.00 €

Polovni auto dijelovi

Bez obzira koliko su mali ili veliki, dijelovi automobila igraju vitalnu ulogu u ukupnim performansama i učinkovitosti vašeg vozila. Kada dođe vrijeme da se neki dijelovi automobila zamijene, dobro je postaviti si neka pitanja koja vam mogu pomoći uštedjeti vrijeme i novac na servisu automobila. Jesu li polovni auto dijelovi isplativiji i koja je razlika između novih zamjenskih i polovnih originalnih dijelova.

Koliko košta zamjena auto dijelova?

Ukupni troškovi za zamjenu auto dijelova uključuju razne vrste troškova. Ne samo da morate platiti dio, već morate platiti i automehaničara koji će dio ugraditi, odnosno zamijeniti. Jedino ako ste mehaničar, možete uštedjeti na „rukama“. Nadalje, cijena auto dijelova ovisi o vrsti potrebnog dijela, ali i o marki vozila.
Cijenu popravka automobila, odnosno zamjene auto dijelova možete smanjiti kupnjom rabljenih auto dijelova na čemu ćete uštedjeti stotine pa čak i tisuće kuna.

Polovni auto dijelovi

Jesu li polovni auto dijelovi pouzdani?

Rabljeni, odnosno polovni auto dijelovi su korisna alternativa kupnji novih auto dijelova jer su znatno jeftiniji. Na primjer, ako vam je potreban skupi dio za automobil poput motora, kupnja polovnog motora može vam uštedjeti tisuće kuna. Čak i ako su vam potrebni manji dijelovi poput prednjih ili stražnjih svjetala, rabljeni dijelovi mogu biti vrlo prikladna i isplativa alternativa novim dijelovima. Za kupnju rabljenih dijelova dobro je odabrati pouzdanu trgovinu i vaši rabljeni auto dijelovi trebali bi raditi dobro, kao novi!
Pogledajte ponudu rabljenih auto dijelova u našem web shop-u. Ne nađete li dio koji vam treba, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili telefonom.

Koja je razlika između OEM i zamjenskih auto dijelova?

Skraćenica OEM znači „Originalni proizvođač opreme“, što znači da je dio za auto proizveo proizvođač automobila. Za razliku od zamjenskih auto dijelova, OEM auto dijelovi izrađeni su posebno za vašu marku i model vozila. Za kupce s potpuno novim vozilima ili za vozila koja zahtijevaju kritičnu zamjenu dijelova, preporučuje se kupnja novih auto dijelova kako bi se osigurao dug životni vijek i pouzdane performanse. Međutim, dijelovi automobila koje prodajemo skinuti su s automobila koji iz nekog razloga više nisu u voznom stanju, primjerice zbog prometne nesreće, stoga su neoštećeni dijelovi prikladna alternativa bez obzira na starost vašeg vozila.

Gdje mogu kupiti rabljene auto dijelove?

Rabljene auto dijelove možete kupiti u našoj Internet trgovini. Naša ponuda uključuje širok izbor rabljenih auto dijelova po najpovoljnijim cijenama, a za sve jamčimo kvalitetu i ispravnost. Pogledajte katalog naših polovnih auto dijelova ili nazovite, rado ćemo vam pomoći!

Comments are closed.