Menu

0

0.00 €

Četiri razloga za kupnju polovnih auto dijelova

Bez obzira jeste li vlasnik automobila ili automehaničar koji svakodnevno popravlja vozila, kupovina rabljenih auto dijelova ima nekoliko prednosti. Kupovina novih auto dijelova ponekad može biti besmislena kad na raspolaganju stoji alternativa – polovni auto dijelovi! Iako je novi dio za automobil ipak novi, ne postoji garancija da će biti bolji od polovnog. Pa zašto onda trošiti više novaca kad isto možete dobiti za manje? Pročitajte u nastavku 4 razloga zašto je kupovina polovnih auto dijelova dobra i racionalna odluka.

1. Ušteda novaca

Novi dijelovi za automobil su skupi, mada za njihovu cijenu nema boljeg opravdanja od onog da su novi. Oni kojima nije stalo do cijene i žele za svoj automobil najbolje kupovati će nove auto dijelove a takvi kupci najčešće imaju nove automobile koje vrijedi pažljivije održavati, ali onima kojima je stalo do cijene auto dijelova, oni će kupovati rabljene i njihovi automobili su najčešće nešto stariji.

Za automobile starije od 5 godina ili one s više od 150 000 prijeđenih kilometara ne isplati se kupovati nove auto dijelove.

2. Dostupnost rabljenih auto dijelova

Rabljene auto dijelove moguće je nabaviti iz reciklažnih dvorišta, na aukcijama, ali sigurnija i jednostavnija opcija je trgovina rabljenih auto dijelova i Internet trgovina poput naše. Zašto? Zato što znamo kakve auto dijelove nabavljamo i stojimo iza njihove kvalitete. Prodaja rabljenih auto dijelova naš je posao i želimo osigurati zadovoljstvo naših kupaca, zato pazimo što nudimo u našoj trgovini.

Rabljeni auto dijelovi

3. Rabljeni auto dijelovi dobri su za okoliš

Kupnja rabljenih auto dijelova dobra je za okoliš. Većina auto dijelova proizvedena je od neke vrste metala ili plastike, a njihova proizvodnja štetno utječe na okoliš. Ponovnim korištenjem već rabljenih auto dijelova štedimo resurse i pomažemo u očuvanju Zemlje.

4. Originalni rabljeni auto dijelovi

Još jedan dobar razlog za kupovinu rabljenih auto dijelova u AC Bistra trgovini su originalni auto dijelovi. Svi dijelovi koje prodajemo udovoljavaju OEM standardima, a to znači da nisu proizvedeni od trećih proizvođača već ih je napravio proizvođač automobila. AC Bistra osigurava da će kupljeni dijelovi sigurno odgovarati vašoj marki i modelu vozila.